Kjo vogëlushe u braktis nga babai dy muajshe, sot e adhuron e gjithë bota

0
220

Kjo vogëlushe që shikoni në foton e mëposhtme është sot ndër më të preferuarat nga të gjithë.U lind në vitin 1988, kur mamaja e saj ishte 18-vjeçe dhe vetëm dy muaj më pas u braktis nga babai i saj.

Këngëtarja Adele ishte vetëm dy muajshe, kur babai i saj e braktisi dhe pas zhvendosjve të shumta nëpër gjithë Britaninë e Madhe, gjatë rinisë ndërroi rreth dhjetë shkolla të ndryshme.Ajo asnjëherë nuk ka qenë ambicioze për famë, madje gjithçka filloi kur një mik i saj shpërndau këngën e kënduar nga ajo në rrjetet sociale dhe vërshuan kërkesat nga producentë të shumtë.

Vetëm në vitin 2016, ajo do të nënshkruante kontratën me një shtëpi diskografike, ku dhe publikoi albumin e saj të parë “19”, i cili u shit në 10 milion kopje.Jeta është e tillë, e mbushur me sfida. Ju mos harroni: Pavarësisht gjithçkaje, mos u dorëzoni. Ka ditë me shi dhe ditë me diell… e rëndësishme është, të ecni para.