Kjo është shtëpia e kryeministrit tonë “të varfër” Ramush Haradinajt?

0
382

Kjo është shtëpia në Prishtinë, në Lagjen Arbëria (Dragodan) e kryeministrit tonë “të varfër” Ramush Haradinajt. Kjo shtëpi është e lëshuar me qira dhe ka gjithsej 940 metra katror, e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashkëluftëtarët Vlera 300 mije euro.

Kështu së paku e ka vlerësuar vetë Haradinajt shtëpinë e tij në Prishtinë.

Ndërkaq në arsyetimin për dyfishimin e pagës së tij e të qeveritarëve, Haradinaj ka përmendur nevojën për veshmbathje të tij dhe të ministrave të tij.

Hajt tash vlerësojeni sa ëshë “i varfër” kryeministri Ramush Haradinaj!/BOTA SOT