Kjo është shifra që paguhen Motrat Mustafa për një dasmë

0
194

Motrat Mustafa paguhen për punën që bëjnë.

 

Ato përpos që realizojnë këngë me videoklipe janë të pranishme edhe në dasma, shkruan arbresh.info.

 

n’ZOOM ka hulumtuar dhe nga burimet e sigurta ju sjell një kronikë për pagesa.

 

Mësoni sa paguhen Safete dhe Sahide Mustafa.