KJO ËSHTË POROSIA E MIT’HAT FRASHËRIT PËR ATA QË DOJNË TË BËHEN GAZETARË

0
277

KJO ËSHTË POROSIA E MIT’HAT FRASHËRIT PËR ATA QË DOJNË TË BËHEN GAZETARË

«Në qoftē se nuk e ke dritën e korrektësisë në zemrën tëndë, në qoftë se nuk ndjenë dashuri, dhimbsuri dhe patriotizëm ndaj njerëzve tuaj dhe Atdheut, atëherë largohu nga gazetaria: hiqu bëhu bakall, ose më mirë akoma: bëhu kasab.» FR.