Kjo është familja e mrekullueshme e Lutfi e Mika Hazirit (Foto)

0
787

Kryetri i Gjilanit Lutfi Haziri e ka nisur këtë vit me një foto të përbashkët me familjen e tij.

Luta e ka postuar ketë foto me hostagun “kohamefamiljen”  Urime 2018.

Në foto janë Luta, bashkëshortja Mika – Mirvete Bajrami, vajzat Kanga, Mimasi, Lotina dhe djali Lumi, shkruan Botapress.