King Dediktivi pjesë e rubrikës» Bardh e Zi » flet për portalin Syri.tv nga Mërgata

0
6128

SYRI.TV: Përshëndetje i nderuar KingDediktivi mirë se na erdhët në rubrikën Bardh e Zi dhe faleminderit që pranuat ftesën te jeni pjese e portalit www.Syri.tv nga Zvicra?

KingDetektivi: Mirë se ju gjetëm

SYRI.TV: Kush janë aktorët e famshëm KingDediktivi dhe King Daja ?

KingDetektivi: Edhe pak kohe nuk e tregojmë

SYRI.TV: I nderuar KingDediktiv a mundeni të  na tregoni pak se si lindi ideja qe ju të sillni diçka të veçantë në rrejte sociale ?

KingDetektivi: Ne kohen e pandemisë i vetmi komunikim me njerëz të dashur ishte komunikimi përmes Video Call  dhe kjo ishte edhe arsyeja pse ne kemi vendos me be ne ketë forme mënyrën e komunikimit n ‘mes personazheve

SYRI.TV: Deri kur me ketë nofkë KingDediktivi, do dilni ndonjëherë si personazh të vërtetet para publikut ?

KingDetektivi: Saktësisht nuk e dimi deri kur, por shumë shpejt do te dalim para publikut

SYRI.TV: Ju jeni marrua më herët me aktrim apo keni filluar tash ne kohen e pandemisë te Covid-19?

KingDetektivi: Qysh ne shkollën fillore

SYRI.TV: Pse keni vendosur ta deformonin Profil tuaj dhe te mos jeni te vërtet ?

KingDetektivi: Nuk kemi ndonjë arsye te veçantë

SYRI.TV: Keni thyer rekorde te shikueshmërisë ?

KingDetektivi: Besojmë qe po

SYRI.TV: A janë tradhtar KingDediktivi dhe King Daja,  keni tradhtuar ndonjëherë ?

KingDetektivi: Jo nuk jemi, me vetëdije nuk kemi tradhtua

SYRI.TV: Më shumë keni fansa në Kosovë apo në Diasporë ?

KingDetektivi: i kemi Shqiptar 🇦🇱

SYRI.TV: Jeni ftuar ndonjëherë në mediat ndërkombëtare apo rajonale si KingDediktivi dhe King Daja, si ju kanë pritur ?

KingDetektivi: Jemi edhe ftohemi rregullisht, por mënyrën e realizimit te intervistave ne e kemi me te veçantë

SYRI.TV: A pritet ta zgjeroni aktrimin tuaj me miq te tjerë apo do të qëndroni vetëm?

KingDetektivi: nuk jemi vetëm, dhe do ta zgjerojmë edhe me shumë

SYRI.TV: Ku ju shikojnë më shumë nëpër  Media lokale apo në rrejtët sociale ?

KingDetektivi: ne rrjete sociale

SYRI.TV: Çfarë Hoby ka KingDediktivi?

KingDetektivi: Biçikletën

SYRI.TV: Si është jeta e një KingDediktivi në Firland ?

KingDetektivi: Normale, Modeste

SYRI.TV: Ju neper rrjete sociale keni të deformuar profilet , po në jetën e përditshme apo në për rruge ju njohin apo si ju takojnë fansat ?

KingDetektivi: ne jetën reale nuk kemi pas takime me fansat, do i vijë koha qe do ti takojmë dhe t ‘na takojnë

SYRI.TV: A është i martuar apo singel KingDediktivi?

KingDetektivi: Do e tregojmë me kohen

SYRI.TV: Cilat janë sukseset  e KingDediktivi?

KingDetektivi: Sukseset me biznes

SYRI.TV: Keni re ndonjëherë në paragjykime si KingDediktivi?

KingDetektivi: Jo

SYRI.TV: Çfarë veture vozit KingDediktivi?

KingDetektivi :Volkswagen Tiguan

SYRI.TV: Po nëpër mbrëmje rinore ju kanë ftuar ndonjëherë ?

KingDetektivi: po na kanë ftua, por situata e pandemisë e ka pamundësua pjesëmarrjen

SYRI.TV: Me çka janë duke u përballuar kohen e fundit KingDediktivi?

KingDetektivi: me komente pozitive

SYRI.TV: Si KingDediktivi që jeni a mundeni të na tregoni pak si është koha e fundit në Finlandë nga Convid-19?

KingDetektivi: n ‘finale, përfundim me sukses

SYRI.TV: Çka kishte ndryshuar KingDediktivi mbrenda 24 orëve tek vetja ?

KingDetektivi:  Ne ketë moment asgjë

SYRI.TV: Çka të nevrikosë tek Daja King ?

KingDetektivi: Kapuçi

SYRI.TV: Ajan familjar KingDediktivi dhe King Daja?

KingDetektivi: Jo

SYRI.TV: Për çka është penduar kohen e fundit KingDediktivi?

KingDetektivi: për shumë gjëra, por jo diçka qe duhet me u përmend

SYRI.TV: Cili është mesazhi juaj për  lexuesit e portalit www.Syri.tv nga Mërgata si KingDediktivi ?

KingDetektivi: për lexuesit nga mërgata?  vazhdoni me përkrahjen e njeri tjetrit ashtu si keni bere deri sot

SYRI.TV: Faleminderit dhe njëherë KingDediktivi që gjete kohe të jeni pjese e portalit www.Syri.tv?

KingDetektivi:  ishte kënaqësi

Intervistoi Arben Mehmeti