Këto shtëpi mund t’i ‹mbijetojnë› fundit të botës

0
520

Këto shtëpi ekonomike të ndërtuara për t’i mbijetuar katastrofave natyrore mund t’ju mbajnë të sigurt gjatë Apokalipsit – nëse mund ta përballoni çmimin e tyre prej 1.5 milionë dollarë.

Fotografi mahnitëse shfaqin shtëpitë me pamje të jashtme si aliene, të njohura si “Earthship”, së bashku me një mur të ndërtuar nga gomat dhe një serrë për prodhimin e ushqimit.

Fotografitë e kapura shfaqin shtëpitë, që ndodhen në Nju Meksiko, të ndërtuara nga Earthship Biotecture për t’i mbijetuar katastrofave, transmeton Gazeta Express.