Këto janë 7 mënyra si mund t’i largoni përgjithmonë milingonat nga shtëpia (VIDEO)

0
220

Secili organizëm i gjallë në planet e ka vendin e vet natyral për të jetuar.
Por janë disa insekte, si milingonat që nuk rrinë çdo herë në vendin e tyre dhe bëhen të dëmshme për njerëzit.
Kemikalet e ndryshme që përdoren për t’i larguar ato mund të kenë ndikim edhe në gjërat tjera dhe në përgjithësi për ambientin, transmeton Klan Kosova.Por që ka edhe zgjidhje natyrale se si t’i hiqni një herë e përgjithmonë nga ambienti ku jetoni në mënyrë që shëndetshme, madje duke mbrojtur edhe familjen tuaj.
Së pari duhet të jeni të kujdesshëm që ta mbani pastër vendin ku jetoni, të largoni gjërat që përmbajnë sheqer sepse ato janë tërheqës për ta, vendet ku qëndroni – si tavolina e kopshtit mund që këmbët mbajtëse t’i rrethoni me ujë, pra të lagni hapësirën ku shfaqen ata, t’i mbani rrobat e pastra, mos t’i lejoni që të krijojnë koloni.