Këtij i thuhet Shqiptar me zemër, shikoni çfarë rrahje i bën serbit (Video)

0
243

Shefat Isufi nga Tërnoci i komunës së Bujanocit ka fituar titullin kampion i Evropës në IBF kategoria gjysmë e rëndë. Ai mundi kundërshtarin e tij Slavisha Simonovic nga Serbia gjatë boksimit që u zhvillua në Regensburg të Gjermanisë.
Boksieri nga Lugina ka arritur të tregojë profesionalizëm e kulturë të lartë sportive dhe është një nga boksierët e rrallë që nga një klub lokal depërton në arenën ndërkombëtare.
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon: