Këta janë fëmijët që fitojnë miliona nga interneti

0
194

Dekadën e fundit interneti ka sjellur aq shumë risi në sistetmin e tij, saqë edhe fëmijët mund të pasurohen shumë lehtë falë tij.

Rrjetet socaie, publikimi i fotografive dhe videove në të, teksa në listë ke mijëra apo miliona ndjekës të bëjnë që çdo lëvizje e jotja të paguhet nga rrjeti social kur ti publikon, shkruan Gazeta Metro

Kjo kërkon shumë kohë dhe angazhim, çka i detyron shumë persona që të dorëzohen ende pa e filluar mirë këtë projekt. Por duket se fëmijët janë shumë të suksesshëm se të rriturit në këtë proces, pasi disa prej tyre bëjnë në ditë shumë më tepër se sa dikush mund të marrë në një vit.

Më poshtë ju sjellim disa nga këta fëmijë që fitojnë mijëra dollarë brenda ditës falë internetit, dhe po t’i bësht një llogaritje fitimeve të tyre deri tani, ata kanë marrë miliona nga interneti:

Ryan, 6-vjeç; 29,900 dollarë në ditë

The Family Fun Pack; 11 mijë dollarë në ditë

MattyBRaps, 4 mijë dollarë në ditë

Annie LeBlanc, 2,100 dollarë në ditë