Këshilla për ta luftuar rënien e flokëve

0
247

Disa njerëz kanë probleme me rënien e flokëve, dhe ata më së miri i dinë vështirësitë apo shqetësimet që mund të shkaktohen nga kjo situatë.

Më poshtë u sjellim disa këshilla për të luftuar rënien e flokëve:

Gjithmonë lani flokët me shampon të butë,

Përdorni vitamina kunder rënies se flokëve,

Bëni masazh flokëve me vajra,

Mos i krihni flokët e lagura,

Kujdesuni që të jeni të hidratuar,