Këngëtarja e njohur shqiptare: Për dashurinë e lë direkt karrierën!

0
217

Këngëtarja e njohur Flaka Krelani ka deklaruar se pikërisht dashuria dhe një person që do e mbushte shpirtërisht do të ishin arsyeja e vetme që ajo mund edhe të hiqte dorë nga karriera muzikore.
“Jam shumë njeri i ndjeshëm. Shumë familjare, i dua shumë fëmijët. Ndoshta mund të lija dhe karrierën për një dashuri të madhe të vërtetë dhe për një familje shumë të madhe.”,- është shprehur këngëtarja në “Thumb”.
Shiko foton me poshte