Kaq e rregulluar nuk është parë kurrë Andrra Destani

0
342

Qysh nga paraqitja e parë në skenë, mbresat e publikut për të ishin jashtëzakonisht të mira.

Bëhet fjalë për bashkëshorten e Sinan Hoxhës, Andrra Destani, e cila nuk po njihet vetëm për këtë gjë, po edhe për bukurinë e saj përrallore që posedon.

Çdo hap i saj përcillet nga ballinat e mediave rozë, e sidomos nga ndjekësit e saj, për çka edhe po iu sjell kohë pas kohë momente nga rutina e saj, shkruan Kosovarja.Së fundmi, është paraqitur me nje veshje tejet ekstravagante, e cila kishte zgjedhë që këtë të mbizotëronte vetëm ngjyra e zezë tek pamja e saj.

Edhe këtë herë ishte kujdesur që të rregullohej e të kurohej deri në detajin më të fundit, që padyshim pëlqimet dhe komentet që iu bënë ishin të shumta.