Kaltrina Selimi është zhdukur nga skena, shikoni ndryshimin që ka bërë

0
469

Kaltrina Selimi ka kohë që është larguar disi nga skena dhe nuk ka ardhur me projekte të reja.

Por Kaltrina është parë sot në disa fotografi të shpërndara në rrjetin social “Instagram” dhe ajo dukej asgjë tjetër përpos shumë e bukur.

Edhe pse me grimin e rënduar Kaltrina gëzon edhe bukurinë e saj natyrale e cila e veçon nga shumë këngëtare të tjera të estradës shqiptare.

Kaltrina kishte bërë një ndryshim në flokët e saj, ku nga brune është kthyer në një bionde shumë tërheqëse.

Ndryshe Kaltrina është e martuar dhe ka një djalë kurse jeton në kryeqytetin anglez.