Ka ndërruar jetë themeluesi dhe imami i parë i xhamisë së Flumsit të Zvicres, Rexhep Nuhiu nga Çukarka

0
330

Qytetarë të Komunës së Preshevës, miqë dhe dashamir të dashur, sot ora 16:30 ka ndrru jetë themeluesi dhe imami i parë i xhamisë së Flumsit në St. Gallen të Zvicres, Rexhep Nuhiu nga Çukarka. Të Allahut jemi dhe tek ai do të kthehemi. Allahu e shpërbleft me xhehnet dhe familjes ia lehtësoft dhimbjet.

Namazi i xhenazëz falët nesër me datën 26.10.2017 ora 09:30, te xhamija e Flumsit.