Ka humbur kuptimi i asaj çfarë është kushtetuese e çfarë jo

0
176

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa duke folur për ligjin për paga, ka thënë se standardi familjar i arsimtarëve, mjekëve, policëve, shërbyesve civil dhe askujt nuk do të rritet vetëm duke ua rritur atyre pagat, por duke hapur vende të reja pune për të papunët, që janë edhe familjarë të tyre.

Sipas tij, asnjë mendje e shëndoshë nuk arsyeton se duhet të mburremi me veprime të tilla dhe me vendime të tilla. Përpos logjikës zhvatëse.