Julian Deda kur ishte i vogël, një FOTO ‘epike’ po qarkullon tani në Internet! Mos e humbni…!

0
218

Zef dhe Julian Deda janë dy emra të njohur për humorin shqiptar.

Babe e bir, kanë dhuruar shumë të qeshura për shqiptarët me humorin e tyre. Aktualisht Juli është pjesë e formatit të njohur të humorit, “Apartamenti 2XL”. Në një fotografi të publikuar së fundmi ata shfaqen shumë vite më parë. Juli në atë kohë ka qenë shumë i vogël, ndërsa Zefi në moshë tejet të re.
Krahas tyre qëndron edhe Rozina, gruaja e Zefit dhe nëna e Julit. Më poshtë mund ta shikoni fotografi e publikuar nga Noa.