Ja pse duhet ta pini çdo ditë lëngun e rrepës

0
328

Rrepa është një perime rrënjore, që disa njerëz e pëlqejnë dhe disa jo.

Ai është radhitur si një ndër perimet më të shëndetshme.

Hulumtimet tregojnë se pirja e lëngut të panxharit mund të sjellin dobi për shëndetin tuaj.

Mund të përmirësojë fuqinë e muskujve.

Ndihmon në uljen e presionit të gjakut

Mund të ngadalësojë përparimin e çrregullimit mendor

Mund të parandalojë kacerin

Mund të parandalojë kolesterolin.