Ja çka shkruajnë mediat serbe për zgjedhjet në Kosovë

0
309

Mediat serbe në raportimet e tyre kanë shkruar për zgjedhjet të cilat po mbahen në Kosovë.

Në shkrimet e tyre thuhet se Lista serbe ka qenë fituese në raundin e parë, ku tetë nga 10 komunat u zgjodhën nga listë.
Pas vendimit të Apelit, zgjedhjet në Kllokot e Partesh do të përsëritën, shkruan Indeksonline.

Lista Serbenë dy komunat ka kandidatin e saj për kryetar , këta janë Božidar Dejanoviq për Kllokot dhe Dragan Petkoviq për Partesh./