Ja çfarë shkakton pija energjike në trupin tonë në vetëm 2 orë (Video)

0
265

Pijet energjike janë më të rrezikshme se vetë kafeina
Sipas një studimi të fundit, pirja e pijeve energjike (katër kanaçe), rezulton në ndryshime abnormale në presionin e gjakut dhe ritmin e zemrësbrenda 2 orëve, shkruan Daily Mail, trasnmeton lajmi.net.
Ndikimi në zemër ishte dukshëm më i madh se sa ndikimi i kafeinës në zemër.
Janë bërë shumë studime me personat që kanë konsumuar pije energjike dhe disa të tjerë që nuk kanë konsumuar dhe te personat që kishin marrë pije energjike ishte gjetur një ndryshim në presionin e gjakut, gjë që nuk ishte te tjerët që nuk kishin marrë pije energjike. /Lajmi.net/
Per me shume shikoni videon