Ja çfarë ka ndodhur me vogëlushin e sëmurë që luti prindërit ta linin të vdiste (Foto)

0
226

Sikurse shumë prindër, Dana dhe Paul Bishop e shikonin me krenari se si djali i tyre arriti të shkojë në shkollë. Për këtë çift, ta shihnin djalin e tyre që të shkonte përsëri në shkollë, ishte një moment për të cilin ata kishin menduar se kurrë nuk do ta përjetonin.

Që kur Morgan ishte 4 muajsh, ai ka jetuar në agoni të gjatë për shkak të një ekzeme kronike e cila zakonisht e linte atë të shtrirë në shtratë për 24 orë në ditë, shkruan Dailymail.

Vogëlushi anglez nga Surrey, nuk kishte mundësi që të zhvillojë një jetë normale, pasi kishte dhimbje të vazhdueshme, të cilat nuk e lini të flejë, të vrapojë apo të luajë si fëmijët e moshës së tij.

Madje nga gjithë këto dhimbje, ai ua kishte thyer zemrat prindërve të tyre, kur i luti që në ditëlindjen e tij të pestë, ta lejonin atë të vdiste që në këtë mënyrë vuajtjet e tij të merrnin fund.

“Ju lutem më lini të vdes” ishte kjo kërkesa e vetme e djalit për prindërit e tyre.

Morgan vuante edhe nga astma dhe kishte sindromë nefrosike, një gjendje shumë e rrezikshme për jetën e tij, për shkak të humbjes së madhe të proteinave nga veshkat. Ndër të tjera është alergjik edhe nga 20 lloje ushqimesh, mes tyre veza, lajthitë, qumështi, patatet, soja dhe orizi.

Por tani, vetëm pas disa muajsh, Morgan është duke e shijuar jetën, pas një terapije me ujë në një qendër deramtologjije në Francë.

Përveç se luan më shoktë e tij në shkollë, po mëson edhe ta vozis biçiletën.