Ja çfarë bëjnë Teuta Selimi, Ryva Kajtazi e Lori kur bëhen bashkë…

0
331

Edhe kolege, edhe mike të mira. Që të tria e këndojnë thuajse të njëjtin zhanër muzikor, veprojnë në të njëjtin treg, shkruan «Kosovarja».

Por, kjo nuk i pengon Lorin, Ryven e Teuten ta kultivojnë e qojnë përpara miqësinë e tyre. Tri këngëtaret e afirmuara shpesh shihen nën shoqërinë e njëra tjetrës dhe muhabeti përherë është në nivelin e duhur.Po, çfarë pinë kur janë bashkë? Tri këngëtaret nuk janë adhuruese të alkoolit, andaj kënaqen duke shijuar shijen e makiatos së Prishtinës, shkruan «Kosovarja».