Iu grah druve midis Prishtine, i çan një nga një derisa i ndodhi e papritura…

0
234

Ndryshe nga të tjetër, një person në rrugën “Ilir Konushevci” ka gjetur një formë të  gabuar për t’i bartur drunjtë e dimrit.

Në këtë video të siguruar nga “Indeksonline” shihet i njëjti teksa shkurton drunjtë.

Mirëpo, menjëherë erdhi intervenimi i forcave të rendit.

Policia urdhëroi atë t’i largojë drunjtë nga rruga dhe të lirojë komunikacionin rrugor.