Intervistë me modelingun nga Kosova Meriton Aliu

0
787

Modelingu i njohurë nga Kosova Meriton Aliu fletë përher të parë për portalin Syri .Tv , për jetën private dhe për projektet e tija që së shpejti do ti realizojnë me BLUE Production nga Zivcra, në fakt ai tha se qdo gjë do të jetë supriz per publikun dhe fansat e mi .

SYRI .TV : Meriton me tregoni pak , si lindi tek ju dëshira për t’u bërë Model ?

MERITON ALIU : Si i vogël kur kam qenë më ka pëlqye si profesion modelingu dhe mendova pse mos ta provojë , besoj se ja dola mirë .!

SYRI.TV : Nga kush e frymzoni modelizmin , kush ju shtyri që të mirreni me Modelizëm ?

MERITON ALIU : Me modelizëm m’kanë shtyrë që të mirrem shoqëria dhe familja ime .

SYRI. TV : Cilat janë disa nga Evenimentet ku ti ke mar pjes qysh në fillimet e tua si model ?

MERITON ALIU : Në fillim kam marë pjesë në qytetin tim në Podujevë ,pastajë duke vazhduar në  Prishtinë, Ferizaj , Prizren ,Tiranë  etj.

SYRI.TV : Meriton ju kohen e fundit keni pas disa biseda telefonike me Menaxherin e evenimenti me te madhe ne Zvicer SwissAlbModel si dhe Blue Production Musa Sylejmani, amundeni te na tregoni cili ishte qellimi i kesaje bisede telefonike ?

MERITON ALIU: Është e vërtetë se kam fillu kontakte të regulla me menaxherin Musa Sylejmani dhe shpresoj shumë shpejtë do të bëhet publike edhe marveshjen në bashkëpunim me Blue Production dhe kjo për momentin letë jetë supriz!

SYRI.TV : Çka presmi nga ky bashkëpunim do të na tregoni apo po e lini supriz ?

MERITON ALIU : Ta themë të drejtën do isha shumë i lumtur që të tregoja , po më mir po ja lë kohës dhe të delë supriz .

SYRI.TV : Meriton, cili është sekreti i pamjës tënde, mbanë dietë ?

MERITON ALIU : Jo nuk mbajë diet aspak , dhe asnjhër  deri më sot nuk kam bërë jam krejt natyral «bio» .

SYRI.TV : Ju keni bër edhe disa foto intime, teje provokuse . Pse vendosët një gjë të tillë, kush ishte aktori i kësaj foto qe ende nuk dihet ?

MERITON ALIU : Autori ka qenë një mik imi , nuk po e zbulojë një mik shumë i bukur. Sa i përketë fotës a ka qenë një foto imtime se besojë por thjeshtë e kam bër një foto për ta treguar trupin, nuk e besoj që është diqka provokuse .

SYRI.TV : Si model sa jeni aktiv nëpër rrjetet sociale , merrni kritika apo paragjykime ?

MERITON ALIU : Mundohem të jem aktiv ndajë fansave të mi gjithëmon , të jem normal, po ka raste që marr kritika por më shumë marrë lavdata . Por si do që të jetë unë do jem gjithmonë mirënjohës ndajë  fansave të mi.

SYRI.TV : Për sa para e kishe lënë modelingun ?

MERITON ALIU :Jo nuk jam adhërus shumë i të hollave , për 120.000 Euro hahah , bëra pak shaka .

SYRI.TV :  A jeni fyer rënd , ndonjëher për foto që i keni bërë deri më tani ?

MERITON ALIU : Është një pytje pak e rëndë për tu përgjigjur, sa i për ketë fotove mendojë se asnjëher nuk kam marrë kritika , besojë se janë foto që duhet ti ketë një model .

SYRI.TV : Si model që jeni a më tregoni pak , çfar të pëlqen mëse shumti në pamjen dhe trupin tënd dhe çka jo ?

MERITON ALIU : Për këtë pytje kisha lën të flasin të tjerët . Sa i për ketë , nga ana ime besojë se jam OK .

SYRI.TV :  A është dikush që ka fituar zemrën tënde ?

MERITON ALIU : Jo smë ka ardhë kismeti hala , kur të vinë do tju tregojë .

SYRI.TV :  Si duhet të jetë një femër për ty me të cilēn do të kishe menduar të ardhmën tënde ?

MERITON ALIU : Për këtë gjë ska menduar ende se kush do të jetë bukuroshja që e kisha parapa të ardhmën time .

SYRI.TV : Me cilën Fotomodele apo Misse nga Kosova i kishe jetuar 24 orët e fundit të jetës tënde ?

MERITO ALIU : 24 Orët e fundit i kisha jetuar unë me Missin Djellza Kolgeci , sepse mendoj se është një  seksi femra dhe më e mira në botë . Jemi dhe të dytë të hollë dhe besojë se ishmi përshtatë hahahah.

SYRI.TV : Cili është komplimenti më i mir që e ki marr për bukurin tënde , në rrugë apo në familje ?

MERITON ALIU : Sa i për ketë komplimenteve , ka të shumta që unë marr , por për momentin spedi cilën ta ceki tashë për tash .

SYRI.TV :  Ju keni mbaruar shkollën e mesme a ka qenë modelizmi penges e studimeve tua ?

MERITON ALIU : Po normal se nga angzhimet e të shumta që i kam nga modelingu , ka mbetur pak anash me studime po besojë se shumë shpejtë do ta mësoni dhe këtë gjë .

SYRI.TV: Më kë jeton Modeli nga Kosova Meriton Aliu ?

MERITON ALIU : Modeli nga Kosova jetonë vetëm me Nënë , e cila është gjëja më e shtrejtë për mua .

SYRI.TV : A je mendje madhë si model që je , mendon që modelingu të ka dhën famën apo besimin e ke fituar në vetën tënde?

MERITON ALIU : Jo aspak nuk jam mendje i madhë, por edhe të isha me famë të madhe në krejtë botën,  unë prapë do jemë ky që jamë , nuk jam një person që e blejë famën me para apo karrakterin jam i thjeshtë dhe do të mbes gjithmon ky që jam . Sepse besimin e kam fituar nga vetëvetja dhe respektin nga familja ime .

SYRI.TV: Cilën pytje skishe deshtë më ta bërë , dhe me cilën pytje kishe dashur me përfundu intërvistën ?

MERITON ALIU : Kjo është pytje më së e vertetë dhe pytje me e mir nga të tjeretë . (HAHAHA)sa kam dashur asënjëher të me pyesin për shkollim dhe sa vjeqarë jeni kjo më pengon shumë . Dhe për me përfunduar e kisha përfunduar duke ju faliminderuar të gjithë ata që më përkrahin dhe më dojnë , veqanti mamin tim që asnjhër nuk priton që të më përgaditë të gjitha gjërat..!

SYRI.TV :  Në emrin tim personal dhe në emer të stafit të portalit Syri.tv ju faliminderojë shumë që pranuat ftesën që të jeni pjes e intërvistës sonë ?

MERITON ALIU: Ju faliminderit dhe juve që gjetë kohë të jem dhe unë pjesë e portalit tuajë. Ndihem shumë mirnjohës ndaj jush si do mos ndaj teje Benu që bënë një punë të palodhshëm , po ashtu kam rrespekt jashtë mase për menaxherin Musa Sylejmani që mē përkrah cdo herë. Ju dua .

Intervistoi Arben Mehmeti gazetar i RTV Syri Blue

Grenchen: 17.Nëntor 2018