Intërvistë me Fotomodelen e mirënjohur nga Mitrovica Besa Istrefi

0
1151

Për mendimin tim mod­ele e kompletuar dhe shumë e cilsuar është  ajo modele që ka guximin për të bërë foto nudo artistik­e. Këtu tregohet pro­fesionalizmi i saj si modele.

SYRI.TV :  Kush është Besa Istrefi ?

BESA ISTREFI : Unë jam Besa Istrefi vijë nga Mitrovica, jam 23 vjeç,  jetojë dhe veprojë në Kosovë .

SYRI.TV : Nga cila moshë keni filluar të mirreni me Modelizëm ?

BESA ISTREFI:  Hapat e pare për mod­elizem i kam fillu­ar në moshen 16 vjeq­are , mirëpo në mëny­re më   profesionale kam filluar në moshen 18 vjeq  ku edhe në këtë moshë me është bërë edhe profesion.

SYRI.TV:  Cka të shtyri të mirresh me modelizëm ?

BESA ISTREFI: Pjesëmarrja ime e pa­rë ka qenë në, Unë jam top model 2. Ka qenë e rastesishme dhe nuk kam menduar të vazhdoj deri tash, Shtytje kryesore në  ate kohe ka qenë fa­milja ime dhe shoqer­ia.

SYRI.TV: Si modele keni përfaqësuar Kosovën në ndonjë vend të huajë ?

BESA ISTREFI : Unë nuk jam Miss. Jam modele dhe nuk mbahen shumë evente konkuruese që ta perf­aqesojmë shtetin si modele por mund ta ceki eksperiencen se kam pasur me disa sh­tëpi të modës në Tur­ki dhe  ne rajon.

SYRI.TV:  Ju keni bërë disa foto nudo, pse e bënët një gjë të tillë ?

BESA ISTREFI : Për mendimin tim mod­ele e kompletuar dhe shumë e cilsuar është  ajo modele që ka guximin për të bërë foto nudo artistik­e. Këtu tregohet pro­fesionalizmi i saj si modele.

SYRI.TV :  A ka operacione plastike Besa ?

BESA ISTREFI : Jo nuk kam asnje ope­racion plastik. Jam kundër për veten ti­me sepse mendoj që natyraliteti dhe thje­shtësia është më e bukura e një femre.

SYRI.TV:  Çka karakterizon një foto nudo për Besa Istrefi ?

BESA ISTREFI : Fotoja nudo për mua si modele profesio­niste tregon Art.

SYRI.TV :  Me cilën kompani në modelizëm bashkëpunon Besa ?

BESA ISTREFI : Bashkëpunojë me komp­ani te ndryshme ve­ndore dhe ndërkombëtare por kontratë nuk kam me asnjë.

SYRI.TV :  Cka i shkon nerva Besa Istrefit ?

BESA ISTREFI : Në jetën e përditshme me shkojnë nerva mungesa e parkingje­ve dhe komunikacioni i dendur haha. Mire­po nëse flasim për njerëzë  më shkon nerva dyftyrësia.

SYRI.TV :  Më kë jeton Besa ?

BESA ISTREFI : Deri para pak kohësh jetoja me gjyshën, tash jetoj me Fami­ljen.

SYRI.TV :  A është e vertetë se Besa Istrefi i ka kërkuar martes Xhardan Shaqirit, cka ka në mes Xhardanit dhe Besa Istrefi ?

BESA ISTREFI : Kjo ka ndodhe përmes një instastory në instagram pas fitor­ës ndaj Sërbisë ku emocionet e bëjnë të vetën dhe gjithqka ishte argëtuese dhe në formë shakaje.

SYRI.TV :  Cila është kritika më e rëndë që e ki marë ndonjëher në jeten tënde ?

 BESA ISTREFI : Kritika me e madhe në jetë, që kam mar ka qenë për fotot nu­do nga injorantët.

SYRI.TV :  A është e lenduar në zemer modelja  nga Mitrovica ?

BESA ISTREFI : Kam qenë disa herë e lënduar por fatmi­rësisht i kaloj shumë shpejt. Momentalis­ht jam shumë mirë.

SYRI.TV :  Cfar veture vozit Besa Istrefi ?

BESA ISTREFI : Po vozis një veturë të tipit Volvo.

SYRI.TV:  Nga kush është tradhëtuar modelja Besa Istrefi?

BESA ISTREFI:  Asgjë nuk është e përjetshme por ndarj­et që ndodhin për sh­kak tradhtie janë më të dhimbshme. Jam tradhtuar disa herë në mënyra të ndryshme. Shoqeria, persona të afërt. Po qka shk­oftë u harroftë haha­ha

SYRI.TV :  Si modele të është afruar ndnjë cmimë nga ndonjë reper Kosovar , që Besa të jetë pjesë e ndonjë videoklipit , nese po nga kush?

BESA ISTREFI : Kam pasur oferta nga repera të ndryshëm të jem prezente në videoklipin e tyre disa i kam pranuar disa i kam refuzuar për shkaqe të skenave që nuk i pëlqeja.

SYRI.TV : Në cilën moshë Besa ka thyer tabu në modelizëm ?

BESA ISTREFI : Në moshën 18 vjeqare mendoj qe kam thyer tabu sepse fillova profesionalisht me modelizem.

SYRI.TV :  Si modele ke rah preh e paragjykimeve ?

BESA ISTREFI : Po disa herë , por nuk me pengojnë aspak paragjykimet

SYRI.TV :  Cka mendoni për portalin tonë ?

 BESA ISTREFI : Jeni në rrugën e duhur. Shumë  suksese.

SYRI.TV: Në emrin tim personal dhe në emer të stafit të portalit Syri.tv , ju faliminderit që gjetë kohe të jeni pjes e portalit tonë ?

BESA ISTREFI : Faleminderit shumë juve.

Intervistoi Arben Mehmeti gazetar i RTV Syri Blue

Grenchen:01.11.2018