Ibrahim Rugova do të mbushte sot 73 vjet

0
223

Sot është ditëlindja 73-të e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova. 

Për të nderuar veprimtarinë e ish-presidentit Rugova, kryeministri Ramush Haradinaj do të bëjë homazhe tek varri i tij në Velani dhe pastaj do ta vizitojë familjen Rugova.

Kurse kryetari i LDK-së, Isa Mustafa bashkë me anëtarët e kryesisë së LDK-së, do të bëjnë homazhe te shtatorja e tij në Sheshin “Ibrahim Rugova” në Prishtinë.

Ish-presidenti Rugova ka ndërruar jetë më 21 janar të vitit 2006.