Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën…

0
243

Falja e gjakut jo vetëm në vendin tonë por edhe në shumë vende të botës është shumë e vështirë, shkruan Kosovarja.

Me të shikuar videon më poshtë, fjalët e një babai i cili e falë atë që birit të tij ia mori jetën, janë rrëqethëse dhe përcjellin një mesazh shumë të fuqishëm tek opinioni.
Ai i shprehet keqbërësit se si nuk është i nervozuar dhe i hidhëruar në të, por në djallin i cili ato momente e shpiu të bëj krimin në fjalë.

Babai i të ndjerit po ashtu përcjellë mesazhin që falja është shumë hyjnore në fenë islame dhe një virtyt i lartë njerëzorë.
Vërtetë të falësh është madhështore, andaj ndiqeni mesazhin në fjalë./Kosovarja/