I RIU NGA LUGINA I LINDUR NË ZVICËR, ELZAN MEHMETI, PRETENDON MAJAT E SUKSESIT NË SPORTIN E POPULLARIZUAR KICKBOX

0
1382

I lindur në Valenstadt të Kt. St. Gallen-it, gjashtëvjeçari nga Lugina stërvitet intenzivishtë në shkollën e njohur të Kickboxit Gym-Rheinthal Heerbrugg të St. Gallenit, me dëshirën dhe synimin që të bëhet i njohur dhe i suksesshën në këtë sport luftarak. Ai ka përkrahjen e familjes dhe gjithë stafit të kësaj shkolle.

Elzani premton shumë dhe stërvitet me zell zë madh. I dëshirojmë suksese.

Elzani është djali i gazetarit të njohur të Tv Syri në Zvicër Arben Mehmeti.