I riu mashtroi zyrtarët komunalë duke ua marrë 480 euro – u tha se do i çonte në Gjermani (VIDEO)

0
163

Një i ri nga Ferizaj kishte bërë një plan ambicioz për mashtrim që gati sa nuk e realizoi në tërësi.
Ai shkoi në Drejtorin e Arsimit në Gjilan dhe duke u prezantuar si zyrtar i një organizate e mashtroi një zyrtar duke i marr 400 euro.

Kurse një drejtori të një shkolle i mori 50 të tjera. Mirëpo, ai pasi kreu mashtrimet u zbulua e u arrestua.