Heqja e strijave pa LAZER – 100% e natyrshme dhe e sigurt

0
783

Sot po ju tregoj një ilaç për të hequr shenjat e strijave në vetëm 30 ditë. Shenja e strijave mund të jetë shkaku i shtimit të peshës ose të shtatzënisë. Nuk ka zgjidhje të përhershme për shenja të shtrirjes edhe pasi shenjat e shtrirjes së lazerit rishfaqen pas një kohe, por ky ilaç do t’ju ndihmojë shumë për t’i bërë ato të lehta sa më shumë të jetë e mundur.

Për këtë ilaç do t’ju duhen:

Përbërësit:
Aloe-vera e freskët
Vaj kokosit

Përdorimi
Merrni një tigan çeliku dhe vendosni aloe vera të freskët.
Shtoni gjysmë gote të vajit të kokosit dhe e vloni atë për 30 minuta.
Derisa përzierja të digjet, mos qëndro afër kur është e valë.
Kur aloe vera do të digjet, do të nzihet.
Vendoseni përzierjen në enën të mbyllur dhe ruani, Përbërja është gati për t’u përdorur.
Ju mund ta ruani këtë vaj për 1-2 muaj.
Aplikoni këtë vaj rregullisht për 8-10 orë në shenjat e strijave.
Ky produkt sherben shumë dhe për rritjen e flokëve dhe plagët gjithashtu.