Harrojeni zgjedhjet, kërcet dajaki mes simpatizantëv të PDK-së dhe AKR-së

0
288

Festa në Mitrovicë ka eskaluar në dhunë fizike mes sipmatizantëve të dy partive.

Në Mitrovicë janë rrahur mes vete simpatizantë të PDK-së dhe AKR-së.Për këtë kanë ndërhyrë edhe njësia speciale e policisë së Kosovë.

Kujtojmë që PDK dhe AKR pritet të shkojnë në balotazh në Mitrovicë.

Magazina.al, ju sjell pamje nga sheshi i Mitrovicës ku ndodhi rrahja fizike mes simpatizantëve të dy partive.