Golf vjen me një risi për adhuruesit e saj

0
296

Ekspertët nga agjencia gjermane Auto Motor und Sport, në bazë të hulumtimeve raportojnë se Golfi ri që lansohet brenda dy vitesh do të jetë shumë i fuqishëm dhe me trup aerodinamik.

Volkswagen ka konfirmuar se makinat nga kjo linjë prodhimi do t’i kenë nga 50 kilogramë më pak, fal platformës së re të ndërtimit, transmeton Telegrafi. Në të njëjtën kohë, është thënë se do të kursejë më shumë lëndën e djegshme.

“Inxhinierët e angazhuar në VW, do të dalin me një makinë që nuk e kemi parë deri më tani, që ka fuqi të mëdha përbrenda dhe lehtësi në lëvizje shkaku i trupit aerodinamik”, thuhet në raport.