Gjermania dhe Peter Bayer çdo herë pranë Kosovës.

0
698

Sot festuam 12 vjet pavarësi të shtetit të Kosovës. Qindra familje kosovare nga e gjithë NRW erdhën në Velbert për të marrë pjesë në festimet. Konsulli i përgjithshëm kosovar nga Düsseldorf ishte mysafir, si dhe kryetari i bashkisë së Velbert, Dirk Lukrafka dhe kryetari i parë i shoqatës për krijimin dhe promovimin e partneritetit të qytetit Velbert-Podujeva e. V., Rrahman Islami. Ju falënderoj për mikpritjen e jashtëzakonshme.

Keshtu shkrua ne Facebook e tij Peter Bayer