Gjenerata simpatike e KF Prishtinës para 27 vjetësh

0
760

Një gjeneratë interesante ka qenë në vitin 1990-91 dhe që pretendonte rikthimin në elitën e futbollit ish jugosllav. Prishtina garonte në Ligën e Parë B në vitin 1990-91 dhe kishte vërtet një gjeneratë simpatike.

Në këmbë lartë: Shukri Paçarada, Nazmi Rama, Abdyl Bellopoja, Gani Llapashtica, Arbnor Morina, Muhamed Kolenoviqi, Ramadan Cimili, trajner.

Këmbë ulur: Shefqet Lajçi, Afrim Tovërlani, Goran Gjoroviq, Arbër Hasangjekaj dhe Ardian Kozniku.