Gjakovë: Alternativa dhe AAK-ja shkojnë në balotazh

0
282

Sipas exit-pollit në komunën e Gjakovës, Alternativa dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do të shkojnë në balotazh.Rezultatet e exit-pollit të realizuar nga Shkelzen Maliqi, komunat më të mëdha në Kosovës do të shkojnë në balotazh.