Gili iu befason të gjithëve, me një grim të tillë nuk e keni parë kurrë

0
325

Ishte e para që erdhi në skenën kosovare me një stil krejt të ndryshëm nga këngëtaret pararendëse.

Gili u bë shumë shpejt emër i njohur për gjithë publikun shqiptar, përcjell ORAinfo.

Tani nuk është aktive me të njëjtin intensitet dhe me të njëjtin stil, por Gili sërish është pjesë e pandashme e mediave.

Nuk e parapëlqen grimin e tepërt por nganjëherë edhe ajo bën lëshime në raste të veçanta.

E grimosur kaq bukur dhe më ndryshe se gjithmonë Gili shfaqet kaq e ëmbël