FOTO/Pemët e Vitit të ri nëpër botë: Cili kryeqytet ka pemën më të bukur? VOTONI BRENDA ARTIKULLIT

0
988

Pema e Krishtlindjeve dhe Vitit të ri është një traditë që ka lindur që prej vitit 1848 dhe festat e fundvitit nuk kanë kuptim pa të pasi pema ka mbetur si një simbol i këtyre festave. Me të hyrë dhjetori, jo vetëm shtëpitë, por edhe sheshet kryesore të kryeqyteteve ndezin dritat e pemëve gjigante.

Disa prej tyre ndër vite kanë thyer edhe rekorde, mjafton të kujtojmë pemën e kryeqytetit Canberra që theu rekordin e dritave si pema më ndriçuese apo pema e Abu Dhabit që ka thyer rekordin si pema e stolisur më shtrenjtë.

Po këtë vit si janë zbukuruar pemët në disa nga kryeqytetet e botës? Mahnituni me pamjet më poshtë.

TIRANA

PARIS

ROME

LONDER

PRAGE

MOSKE

BUDAPEST

VILNIUS

WASHINGTON DC

TOKJO

BANGKOK

KARIO