Fotografi nga Kosova fiton konkursin ndërkombëtar të fotografisë, PreFoto

0
242
Në Preshevë sot është mbajtur edicioni i 7-të i konkursit Ndërkombëtar të Fotografisë artistike, PreFoto.

Pjesëmarrës në këtë edicion ishin forografë nga Kosova, Shqipëria dhe nga vende te ndryshme të botës.

Konkursin Ndërkombëtar të Fotografisë e ka fituar Bleron Caka nga Kosova.