FOTO/ Shikoni sa kushton prerja e flokëve nëpër botë

0
234

Prerja e flokëve është një art më vete dhe që kërkon shumë aftësi. Normalisht rrjeti ka ndikuar që shumë profesionistë të tregojnë modelet e reja dhe trendet.

Por sa kushton nëpër botë një prerje flokësh?

Një analizë e bërë për shtetet në të cilat kushton më së shumti dhe më së paku prerja e flokëve, Zurihi qëndron e para me një çmim prej 62 dollarësh.

Ndërsa në mesin e shteteve që kanë çmim të lartë për prerjen e flokëve qëndron edhe Oslo, Norvegji (48.10 dollarë), Kopenhaga, Danimarkë (45.10 dollarë) e kështu me radhë.

Por, nëse prerja e flokëve në këto vende nuk është ide e mirë – të jesh frizer – mbase do të jetë shumë fitimprurëse.

Më poshtë, e keni grafikun të cilin e ka publikuar “BusinessInsider”, të shihni çmimet në të gjitha vendet.