FOTO/ Femrat nëpër shtete të ndryshme të botës, shikojeni si duket femra shqiptare

0
481

Fotografja Mihaela Noroc përgjatë një udhëtimi që ndërmori për fotografimin e femrave nëpër botë arriti në përfundim se bukuria e femrave është individuale dhe unike.Noroc udhëtoi në 37 shtete të ndryshme, ku takoi femra të cilat i takonte rastësisht në rrugë dhe ka realizuar foto në disa vende.Në fotot e saj ajo ka publikuar femra të ndryshme nëpër botë, në mënyrë shumë spontane dhe natyrale.Projekti i saj quhet “Atlasi i Bukurisë”.

Qëllimi i fotografes ka qenë të fotografojë femra në mënyrë natyrale, pa make – up, në mënyrë që të dalë në pah bukuria e tyre natyrale.