FOTO/ Disa foto të veçanta të artistëve shqiptar kur ishin të vegjël

0
304

Pionerët e vegjël sot janë emrat më të njohur të ekranit shqiptar.

Monika Lubonja, drejtoresha e Qendërs Kombëtare Kulurore  për Fëmijë ka publikuar një album fotografik të disa emrave më të njohur të ekranit kur ishin fëmijë.

Ish pallati i Pionerit, sot Qendra Kombëtare Kulturore për Fëmijë sot feston 70 vjetorin e krijimit të saj.

Këta fëmijë i njohim të gjithë sot…

;Sa të vegjël kan qënë dikur. Sot të gjithë e njohim Irma Libohoven Inva Mulën, Ardit Gjebrean, David Tukiçi , Zana Çelën, e shumë e shumë figura të tjera të skenës shqiptare qe dolen nga ky pallat, qe me vone shume prej tyre u ngjitem dhe ne skenat botërore.Të gjithë e kanë një të përbashkët, kanë qenë pjesë e ish Pallatit të Pionerit, sot Qendra Kombëtare Kulturore për Fëmijë. A keni kureshtje t’i njihni ata në intepretimet e tyre te para kur këndonin fëmi ? Ju presim te Festojmë 70 vjetorin e Qendrës Kulturore të Fëmijëve,. ditën e Dielë, ora 19:00 në sallën e Universitetit të Arteve.› shkruan Monika. /Gazeta Express/