FOTO/ Brenda një salle operacioni të braktisur, shihni si punonin mjekët në vitet 1940

0
260

Të tjera foto mahnitëse vijnë nga fotografi Sascha Jung, dhe këtë herë ai ka shkuar një dhomë e cila përdorej për operacione nga mjekët e viteve 1940″

Fotot shfaqin tuba të pluhurosura të mostrave të veshkave të njeriut, enë të ndryshkura dhe shtretër të mykur.

«Unë shikoj për vende të braktisura për të kapur dhe për të pavdekësuar bukurinë e prishjes së ndërtesave dhe objekteve …», u shpreh fotografi.