Flaka e imitoi Adelinën muaj më parë, por ja çka po ndodh mes tyre tani!

0
229

Në emisionin “Your face sounds familiar Albania 2”, i cili këtë vit kishte edicionin e dytë dhe që mbahej në Tiranë, këngëtarja Flaka Krelani zgjodhi që ta imitonte DIVËN Adelina Ismailin.

E imitoi dhe vërtet shumë iu përafrua me performancë dhe me pamje këngëtarja Krelani asaj Ismaili.

Ditët kaluan dhe që të dy këngëtaret tona u takuan pikërisht në Tiranë.

Për festivalin e fundvitit në RTVSH, Adelina Ismaili ishte e ftuar speciale, ndërsa në këtë event kishte qëlluar edhe këngëtarja që e imitoi atë, Flaka Krelani.