Fansat e Taylor Swift e quajnë “mi” Kim Kardashian

0
161

Në një postim të Kim Kardashian kanë shpërthyer komente, ku fansat e këngëtares Taylor Swift kanë shfaqur anën tyre ulët.

Sipas Independent, gjithmonë kanë ekzistuar hasmëri në ajo e Oasis dhe Blur, apo Elton John dhe Madonna, duke ndarë në dysh fansat.

Karriera e Sfiwt njihet për grindje, përfshirë atë me Katy Perry dhe me anëtarët e Kardashians.

Janë pikërisht fansat e Swift që kanë lënë komente në postimin e Kardashian duke i thënë asaj se është si një mi.

Fansat nuk kanë hezituar që përveç me fjalë të lënë në komente edhe emotikonët e minjve.