Estrada është në hall nga thashethemet.

0
242

Shumë të përfolur kanë qenë gjithmonë edhe Nora e Roberti, edhe para se të ishin çift. Supozohej për lidhje të fshehta e gjëra të tjera, që komentoheshin edhe në qarqe mediatike.

Sa shumë është folur lartë e poshtë edhe për atë se a e tradhton Robert Berisha të shoqen, Noren.

Tradhtia e vetme me «letra», është se si Roberti flet ndoshta pa dëshirën e bashkëshortes për shumë gjëra, edhe private, pasi dihet që Nora është shumë diskrete dhe pa vullnetin e madh për të folur shumë për jetën e saj jashtë skenës, shkruan «Kosovarja».