Është e pamundur të mos jesh i lumtur në Zvicër

0
280

Dr. Tom Mulholland ka mbetur i impresionuar me vizitën në Zvicër, duke e përshkruar këtë vend si ideal për të jetuar dhe për të qenë i lumtur

Zvicra konsiderohet si njëri nga vendet më të bukura në botë, dhe gjithashtu ku njerëzit janë shumë të lumtur.

Me vizitën e tij në Zvicër, ka mbetur i impresionuar edhe mjeku, Dr. Tom Mulholland nga Zelanda e Re. Ai ka përvojë 25-vjeçare në mjekësi dhe ai është në një mision, duke trajtuar misionet shëndetësore në mbarë botën. Ai shkruan për përshtypjet derisa ka vizituar Zvicrën, shkruan ‘stuff.co.nz’.