Eni Koçi-Luanës: Jam më e bukur se ti

0
425

Eni Koçi ishte e ftuar në emisionin ‹Xing me Ermalin› ku ka rrëfyer gjëra interesante nga jeta dhe karriera e saj.

Mes tjerash pati edhe një lojë që Ermali kishte përgaditur për të.

Eni duhet të përgjigjej në secilën fotografi nëse ishte më e bukur apo jo më e bukur se personazhet e njohura femra.

Në momentin kur doli Luana, Eni u përgjigj se ishte më e bukur se ajo.

Po ju si e vlerësoni? Cila është më e bukur./10minuta/