Eni dhe Genci të pandashëm shikoni çka bëjnë bashkë

0
198

Këtë vite shumë prej çifteve të cilët vitin e kaluar e mbanin fshehur lidhjen e tyre ata tani më nuk e fshehin dashurinë, shkruan Kosovarja.
Edhe pse ata tentuan qe të mbanin lidhjen e tyre larg vëmendjes se publikut, mediet zbuluan shumë detaje që tregonin se ata tashmë janë duke përjetuar një romancë të bukur. Dhe si dëshmi erdhi edhe bashkëpunimi i tyre i parë ku fliste për ndjenjën dashurinë dhe u kuptua se ky dedikim është fiks për dashurinë ndaj njëri tjetrit. Edhe pse qarkullonin pa ndal lajmë për ta dhe raportin e tyre, ata vazhdonin pa qartë kokën duke vazhduar momentet e romancës së tyre.