EMRAT/ Arrestohen katër shqiptar në Itali, ishin në kërkim për…

0
221

Sot në mëngjes pas një hetim policor në Caserta, në Via Novelli është arrestuar në një lokal një shqiptar. Por më pas prokuroria ka arrestuar dhe tre shqiptar të tjerë të cilat të gjitha akzuohen për një vjedhje. Sipas mediave italiane i arrestuari i parë është Artur Gega, 29 vjeç, i cili është plagosur disa kohë më parë në Itali. Po me kërkesë të Prokurorisë në Chieti, është kërkuar për vjedhje të rëndë.

Në një deklaratë të prokurorisë Italiane thuhet se në 3 nëntor, pas një bastisje shtëpie kryer në një fermë në Ortona, skuadra Flying i Chieti kapur katër shtetas shqiptarë, duke përfshirë edhe lartpërmendur Artur Gega. Në momentin e arrestimit i është gjetur një sasi të madhe me objekte të çmuara, 2.000 euro. Në lidhje me këto krimin, Prokuroria kishte kërkuar zbatimin e masës arrest në burg, Ervis Osmani, Alfons Bushi dhe një shqiptar tjetër që emri i tij nuk bëhet i ditur.