Egzona vesh dallamën më interesante ndonjëherë

0
288

Është prej fytyrave të ekranit që aksidentalisht u bë pjesë e tij, Egzona u prezantua si gruaja e Albatritit për t’u komentuar më shumë se ai.
E për shumë fansa të Albatritit, përditshmëria e Egzonës u bë një ‘brengë’ kryesore e tyre. Çdo postim i saj përbën një lajm dhe shuan kureshtjen e shumë prej tyre, përcjell ORAinfo.
Egzonës po i pëlqen ndjenja e të qenurit e famshme, prandaj edhe postimet e saj në rrjetet sociale janë të shpeshta.Numrin e madh të ndjekësve ajo po e shfrytëzon për të promovuar edhe biznesin e saj. Egzona vazhdimidht i reklamon produktet e saj.
E së fundi ajo ka prezantuar një veshje tradicionale jot ë zakonshme. Me një veshje të tillë shumë femra do ta lakmojnë atë.